Als Ster in bedrijf bieden wij oplossingen voor het bedrijfsleven

Lettergrootte:

22/06/20

Ervaringsverhaal: Herman Helmus

Ervaringsverhaal: Herman Helmus

Gedetacheerd bij de gemeente

Dit is Herman Helmus. Eén van de mensen bij Stark die zijn droombaan gevonden heeft. Hij is al 42 jaar verbonden aan het leerwerkbedrijf en durfde toch de uitdaging aan eens buiten de deuren van Stark te gaan kijken voor een detachering.  

Herman wilde heel graag op het gemeentehuis werken. Coach Gerda tipte hem voor de nieuwe functie en zo maakte hij eind vorig jaar kennis bij gemeente Hoogeveen.  

Iedere woensdagochtend werkt Herman met veel precisie aan zijn taak, het schoonhouden van de ruimte van de beiaardier (de klokkentoren) en het aanvegen van het trappenhuis van de fietsenkelder. Trots vertelt hij “ze hebben het hier nog nooit zo schoon gezien”. Herman is erg blij met het vertrouwen dat de opdrachtgever in hem stelt en is steevast van plan de verwachtingen te overtreffen door zijn aandacht geen moment te laten verslappen. “Ik wil zeker weten dat ik alles keurig en netjes achterlaat” vertelt hij met een serieuze blik. Want bij de gemeente werken, dat gebeurt je niet zomaar. Herman is zich ervan bewust dat hij er verzorgd moet uitzien en zijn werk het verschil maakt in de aanblik van het gemeentehuis. Bij Stark zijn we er trots op dat Herman zich zo goed presenteert bij de opdrachtgever. Herman is altijd op tijd en heel fanatiek in zijn werk. Hij werkt zorgvuldig en doet aan het einde van zijn ronde een nacontrole om er zeker van te zijn dat hij niets gemist heeft.  

Op de foto zie je Herman op zijn detacherings-werkplek, naast één van de bodes van SWO De Wolden Hoogeveen.