Als Ster in bedrijf bieden wij oplossingen voor het bedrijfsleven

Lettergrootte:

24/03/21

Vertrouwen op de juiste medewerker

Werkgevers in Drenthe, doe je mee?

Heb je vacatures in de beveiliging? Meld je aan voor het leerwerktraject van ADD Safety & Security BV en Stark leerwerkbedrijf. Wij geloven in de unieke talenten van mensen. Door onze kandidaten samen met jou, werkgever, zelf op te leiden, leveren we de ideale medewerker voor diverse veiligheidsopdrachten. Jij biedt een stageplaats, wij zorgen voor de juiste mensen en de beste opleiding. Een win-winsituatie voor iedereen! 

De ideale medewerker? Die (h)erkennen we samen!

 

Voor de pilot zoeken we bedrijven die met ons willen samenwerken en het leerwerktraject met ons tot een succes willen maken voor alle betrokkenen. Zo zorgen we samen voor gemotiveerd personeel bij de bedrijven, werkplezier bij de aankomend beveiligingsmedewerkers en mooie resultaten voor de opleidings- en ontwikkelingsorganisaties die ADD Safety & Security BV en Stark leerwerkbedrijf zijn.

Het vinden van gemotiveerd en gekwalificeerd personeel is niet eenvoudig. Door samen te werken kunnen we het beste resultaat behalen. Jij biedt een stageplaats, wij zorgen voor de juiste mensen en de beste opleiding.

Je kunt hierbij denken aan een breed scala van beveiligingstaken en -werkzaamheden in diverse branches:

  • Medewerkers kunnen worden ingezet voor toegangscontrole en receptiewerkzaamheden bij kantoren of kantoorcomplexen
  • In de bedrijfstak recreatie kunnen medewerkers gecombineerde receptie-, toegangscontrole en handhavingstaken uitvoeren
  • Bij productie- en distributiebedrijven en op bedrijventerreinen kunnen medewerkers worden ingezet voor poort- en toegangscontrole, sluitrondes en bemand cameratoezicht.
  • De opleiding biedt een goede basis voor een BOA. Vervolgopleidingen behoren ook tot de mogelijkheden.

  

ADD Safety & Security BV en Stark leerwerkbedrijf zorgen samen voor goed opgeleide, gemotiveerde en betrouwbare krachten. Dit is een meerwaarde en waardevolle toevoeging voor opdrachtgevers en werkgevers. 

Een win-winsituatie voor iedereen. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op met Ronald Ipema, accountmanager bij Stark, leerwerkbedrijf. Bereikbaar via (06) 53 92 94 76 of per mail: [email protected]

Zijn er in jouw organisatie vacatures of stageplaatsen beschikbaar voor functies in de beveiligingsbranches recreatie, bedrijventerreinen, handhaving en/of verkeer? Dan komen we graag met je in contact!

Dit is een initiatief van ADD Safety & Security BV en Stark leerwerkbedrijf

#alshetveiligmoetzijn #sterinbedrijf