Als Ster in bedrijf bieden wij oplossingen voor het bedrijfsleven

Lettergrootte:

19/05/22

Stark, Fit in bedrijf

Stark, Fit in bedrijf

Het eigen vitaliteitsprogramma Stark&Fit is op volle stoom. Stark&Fit is ontwikkeld door een enthousiaste club medewerkers en kent een veelzijdig aanbod op het gebied van beweging, voeding, mindfulness en ontwikkeling.

Steeds meer collega's doen mee en maken een keuze uit het gevarieerde aanbod. De wekelijkse meditatiesessies en spreekuren van de diëtiste en chiropractor worden door Starkers drukbezocht. Ook de kookworkshops en sportieve instructielessen onder leiding van experts en professionals kennen een groeiend aantal deelnemers. De collega's worden steeds enthousiaster en we zien dat ze letterlijk in beweging komen. Zoals bij de workshop Bootcamp door Atlas Sport in het prachtige Schoonhoven en in de keuken van onze bedrijfskantine, waar heerlijke springrolls gemaakt werden. Stark&Fit is een vitaliteitsprogramma met keuzemenu voor alle medewerkers. En het leuke is dat zij ook zelf ideeën kunnen aandragen voor de invulling van de activiteitenkalender.

Van Hoogeveen naar Honolulu

Ondertussen zijn we begonnen aan een grote stappen-uitdaging. We lopen (fictief) met een grote groep Starkers van Hoogeveen naar Honolulu! Als we ons doel bereiken vieren we dat met heerlijke en gezonde Hawaiiaanse hapjes.

Actief bezig zijn met collega’s is superleuk en maakt ons bewust van een gezondere leefstijl! Wij zijn samen Stark… èn fit ;)