Als Ster in bedrijf bieden wij oplossingen voor het bedrijfsleven

Lettergrootte:

03/01/19 Persbericht

Saskia Hertog aan de slag als directeur van Stark

03/01/19 Persbericht

Saskia Hertog aan de slag als directeur van Stark


Saskia Hertog is per 1 januari 2019 directeur van Stark. Saskia Hertog heeft ruime ervaring binnen de sociale werkvoorziening en de participatiewet. In haar vorige opdracht was zij kwartiermaker bij de gemeente Zutphen voor de oprichting van een nieuw werkbedrijf.

Stark is ontstaan uit de splitsing van Alescon per 1 januari 2019. De gemeenten Aa en Hunze, Assen en Tynaarlo gaan verder als iWerk en de gemeenten Midden-Drenthe, Hoogeveen en De Wolden vormen samen Stark. Stark wordt een social enterprise: een leer-werkbedrijf dat mobiliteit stimuleert en iedereen de kans geeft naar vermogen bij te dragen door te werken. De invulling daarvan kan per persoon verschillen. Voor de een geldt dat Stark een vaste werkplek is en voor een ander kan Stark een ‘tussenstation’ zijn om zich verder te ontwikkelen en te bekwamen om uiteindelijk een plek te vinden elders op de arbeidsmarkt. Stark start met ruim 900 medewerkers in dienst.

Hertog: ‘Ik ga graag, samen met alle medewerkers, aan de slag om van Stark een succesvol leer-werkbedrijf te maken, immers: wij zijn stark! Samen maken we het voor iedereen mogelijk om op eigen niveau mee te doen op de arbeidsmarkt.’

Saskia Hertog: "Samen maken we het voor iedereen
mogelijk om op eigen niveau mee te doen op de arbeidsmarkt."