Als Ster in bedrijf bieden wij oplossingen voor het bedrijfsleven

Lettergrootte:

Diensten

AANGENAAM, WIJ ZIJN STARK.

Stark werkt aan ontwikkeling. Wij zijn specialist op het gebied van (complexe) HR-vraagstukken. Wij kennen het bedrijfsleven, de opleiders en werknemers in onze regio. Heb jij een specifiek vraagstuk? Laat ons meedenken! Samen komen we tot verrassende en doeltreffende oplossingen. Meer weten? Bijvoorbeeld over het Stark&Fit vitaliteitsprogramma? Of onze mogelijkheden voor het uitbesteden van je salarisadministratie? Is er plek voor een gedetacheerde Stark-medewerker in jouw bedrijf? Ontdek al onze diensten! Of neem direct contact op met onze accountmanager Hilde Wielink. Je bereikt haar via onderstaande contactgegevens.

HRM-diensten en salarisverwerking

Wij zijn helemaal thuis in de Wet sociale werkvoorziening en onze collega’s op de afdeling administratie zijn goed op de hoogte van de inhoud van een groot aantal cao’s. Jouw tijdrovende salarisadministratie uitbesteden aan Stark? Dat kan. We doen het graag en natuurlijk accuraat. Naast de verloning voor de Wsw-doelgroep doen wij ook de salarisverwerking voor andere cao’s en bedrijven. Ben jij liever bezig met je core business? Besteed dan de verloning van jouw medewerkers uit aan Stark. Om het je nog gemakkelijker te maken kunnen we ook het werving- en selectieproces uit handen nemen en kijken we graag met je mee naar strategische personeelsplannen om te zorgen dat jouw business nu en in de toekomst uitstekend draait.

Verzuimbegeleiding

De Wet Verbetering Poortwachter kent geen geheimen voor onze specialisten. Verzuimbegeleiding doen wij in samenwerking met de professionals van de betrokken arbo-dienst, waarbij we met de opdrachtgever duidelijke afspraken maken en verwachtingen en planningen afstemmen. Wij kunnen het volledige pakket aan reïntegratieverplichtingen uit handen nemen, omdat we binnen ons bedrijf voldoende mogelijkheden hebben voor het bieden van passend werk. Dit betekent ook dat wij arbeidsdeskundige onderzoeken uitvoeren en indien gewenst een werkplekonderzoek doen. Liever alleen een deel van het reïntegratietraject uitbesteden? Ook dat is mogelijk.

Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit

Het Stark&Fit vitaliteitsprogramma kun je in company en naar eigen inzicht inzetten in jouw organisatie. Het betreft een breed programma van workshops en instructielessen door professionals en experts om gezonder leven te bevorderen. Daarmee wordt de duurzame inzetbaarheid voor medewerkers verbeterd. Beweegactiviteiten, meditatiesessies, een bezoek aan de chiropractor of een workshop koken: waarmee maak jij je personeel blij?

Uitvoering Participatiewet

Wij bieden voor gemeenten verschillende maatwerktrajecten aan voor p-wetters, statushouders en doelgroepen. Dit kan in de vorm van een traject voor een x aantal weken of in de vorm van een dienstverband. We kijken vooral wat zijn de kwaliteiten van de deelnemer en hoe kunnen we een zo kort mogelijke route naar de reguliere arbeidsmarkt bereiken. Ben je dus op zoek naar innovatieve maatwerkoplossingen die duurzame inzetbaarheid van de p-wetter bewerkstelligen? Neem dan zeker even contact met ons op.

Jobcoaching

Is het aansturen en motiveren van jouw medewerkers lastig of tijdrovend? Is er incidenteel of structureel begeleiding nodig voor jouw medewerkers? De coaches van Stark kunnen ondersteunen en vanuit hun professionaliteit en ervaring overzicht en structuur brengen in de werkzaamheden. Daarnaast kennen zij de wet- en regelgeving waarmee je als werkgever te maken krijgt bij het contracteren van Wajongers of andere doelgroep-medewerkers.

Detachering

Bij de lokale supermarkt, in het hoveniersbedrijf, in de cadeauwinkel en de bouwmarkt, maar ook bij grotere bedrijven in onze omgeving zijn medewerkers van Stark individueel of in groepsverband gedetacheerd. Soms vervullen zij een volledige vacature (al dan niet met coaching) zoals het seizoenswerk op de bruggen aan de Drentse Hoofdvaart en in andere gevallen zijn zij verantwoordelijk voor een deel van een uitgebreidere functie. Wij kijken met werkgevers of het werk anders ingericht kan worden en of een deel van de taken kan worden uitgevoerd door een Stark-medewerker met een specifiek talent of interessegebied. Zo helpen we elkaar in tijden van een krappe arbeidsmarkt. Zij een mooie kans op regulier werk, jij een enthousiaste en gemotiveerde medewerker in je team!

Productie- of technisch werk uitbesteden?

Inpakken, uitpakken, ompakken, (opnieuw) verpakken. We doen het allemaal, want bij Stark werken aanpakkers! Op onze ontwikkelafdeling zijn medewerkers dagelijks aan de slag met grote en kleine assemblage-opdrachten voor bedrijven. We vinden werk leuk en nuttig: we dragen bij aan een productieproces en leren daar veel van en door.

Op onze ontwikkelafdeling doen we graag technisch werk. Zo werken we aan de elektronica van AED-kasten met alarmeringssystemen, koebekapboxen en zijn er ook medewerkers die zich specialiseren in houtbewerking.

Trainingen

Wij bieden vak- en werknemerstrainingen die meerwaarde bieden voor zowel werkgever als werknemer. Hierbij kun je denken aan: opkomen voor je zelf, sociale vaardigheden, Nederlandse taal op de werkvloer, bosmaaier, VCA etc. Deze trainingen kunnen bij Stark op locatie worden gevolgd, maar ook in company is mogelijk. Staat jouw gewenste training niet in dit lijstje? Wij denken graag met je mee!

Meer weten?

Geïnteresseerd in wat wij voor jou(w) (bedrijf) of de instantie waar je werkt kunnen betekenen? Laat je gegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.  

Puur en zonder fratsen. Dat is Stark en dat zijn wij.

Maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar van 07.30 tot 16.30 uur m.u.v. feestdagen.

Gerelateerde diensten