Als Ster in bedrijf bieden wij oplossingen voor het bedrijfsleven

Lettergrootte:

22/11/21

Ben jij Starks nieuwe directiesecretaresse?

22/11/21

Ben jij Starks nieuwe directiesecretaresse?

Ben jij Starks nieuwe directiesecretaresse?

Wij zijn Stark. Sterk en nuchter werken wij iedere dag aan ontwikkeling: ontwikkeling van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en ontwikkeling van onze eigen organisatie. Bij Stark werken doeners met visie en ambitie.

Onze directiesecretaresse gaat Stark verlaten om een mooie vervolgstap in haar carrière te maken. Wij wensen haar heel veel succes in haar nieuwe baan en gaan vol goede moed op zoek naar haar opvolger.

Stark is het ontwikkelbedrijf in Zuid-Drenthe en heeft een vacature voor

Directiesecretaresse (m/v)

(24-32 uur per week)

Je dag als directiesecretaresse bij Stark begint met app-contact met de directeur, jullie nemen samen de agenda door. Je start je computer op en checkt de mailbox. Er moet nog een bila ingepland worden in de agenda van de directeur en daarvoor moet een overleg later op de dag wijken. Je belt de persoon in kwestie en overlegt over een nieuwe datum. Je gaat vervolgens naar kantoor om een OR-vergadering bij te wonen en te notuleren. In de pauze eet je samen met je collega’s soep en een versgemaakt broodje in ons bedrijfsrestaurant. Na de lunch kies je een afgeschermde werkplek om het bestuursoverleg via Teams te volgen. Zodra de vergadering is afgelopen ga je terug naar huis waar je de notulen uitwerkt. Je belt nog met de afdeling horeca voor het doorgeven van de koffiebestelling voor de volgende dag op het directiekantoor.

In deze functie:

  • Fungeer je als aanspreekpunt van de directeur voor in- en externe contacten;
  • Beheer en bewaak je de complexe agenda van de directeur; - Bereid je vergaderingen voor, waaronder die van het MT, OR, bestuur, verzamel en verspreid je vergaderstukken, notuleer je en werk je de stukken uit. Bovendien zorg je dat deadlines worden gehaald;
  • Verwerk je binnenkomende informatiestromen door het selecteren, ordenen en registreren van post/telefoon/e-mail: bereid je te nemen acties voor, redigeer je correspondentie, rapportages, notities aan de hand van globale aanwijzingen;
  • Neem je deel aan tijdelijke projecten, zoals bijvoorbeeld de organisatie van een kerstmarkt voor medewerkers;
  • Draag je zorg voor archivering.

Wat bieden wij?
Vanzelfsprekend bieden wij jou een marktconform salaris, op basis van opleiding en ervaring (cao WSGO). Je krijgt een mooi pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%, waarvan je bijvoorbeeld bovenwettelijke vakantie-uren of een opleiding kunt kopen. Bij Stark kom je terecht in een open cultuur met korte lijnen. We zijn een jonge, nuchtere organisatie die volop in ontwikkeling is. Je hebt alle ruimte voor eigen initiatief en krijgt de faciliteiten om locatieonafhankelijk te werken.

Wie wij zoeken
Denk jij graag mee en vooruit? Kun je met beknopte informatie actie ondernemen? Vind je notuleren leuk? Kun je omgaan met strakke deadlines? Ben je accuraat en secuur? En puzzel je graag in de complexe agenda van de directeur? Dan ben jij de perfecte match voor Stark!

Aanvullende informatie
Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor benoeming. Een referentie-onderzoek kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Heb je nog vragen?
Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Saskia Hertog, je nieuwe directeur. Je kunt haar telefonisch bereiken via 0528-294811.

Wil jij ons verstarken?
Geweldig! We ontvangen graag uiterlijk maandag 6 december 2021 jouw sollicitatie (met motivatie en CV) via [email protected].

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld